Over ons

MAAK KENNIS MET IVY!

DE REDEN DAT VIBFY BESTAAT

Dit is onze beste vriend en mooie hond Ivy, Ze is geboren in het voorjaar van 2020 en bracht ons zo veel liefde en geluk, konden we niet voorstellen dat een leven zonder haar nu. En wie zijn dan ‘wij’, zou je denken. Nou, wij zijn Toby en Ivy! en we besloten om Vibfy te starten om een zeer eenvoudige reden; We wilden een goede, comfortabele en hond vriendelijke harnas voor Klimop, dat zag er ook geweldig.

We snel geleerd, het is bijna altijd een van beide, of het is een geweldige en comfortabele harnas voor de hond, maar het ziet er erg saai. Of het
ziet er geweldig uit, maar het zit als sh * t. Na een tijdje rond te hebben gekeken, hebben we besloten waarom het niet zelf te doen? Na rondbellen, het onderzoek doen en later veel kopjes koffie, zijn we in het najaar van 2020 eindelijk begonnen met ons bedrijf. (Dit jaar is niet alleen drama, bedoelde woordspeling.)

Omdat we zowel vorige hondenbezitters als verantwoordelijke volwassenen zijn die om de wereld om ons heen geven. Het starten van ons eigen merk was niet alles over het opzetten van een bedrijf en het maken van geld. Ons merk moest betekenis hebben, en het moest bijdragen aan een betere wereld, wat zou het punt zijn als we niet streven naar onze idealen?

Dus bij Vibfy doen we verschillende dingen om ervoor te zorgen dat we de wereld een betere plek maken met onze diensten, en niet slechter. Wat we doen om dit doel te bereiken, lees je in dit artikel over duurzaamheid.

Klanten moeten niet verantwoordelijk worden gehouden voor de milieuschade bedrijven veroorzaken met hun producten, bedrijven moeten.

Net als veel andere mensen die er zijn, geloven wij dat een betere wereld begint met jezelf. Maar dat is niet alles. Wij zijn ook van mening dat de milieukwesties met betrekking tot vervuiling en kunststoffen in onze wereld onvermijdelijk moeten worden opgelost in de kern van het probleem; De bedrijven en fabrikanten die deze vervuiling vero
orzaken. Zolang bedrijven en fabrikanten producten blijven maken die onze natuur en onze wereld schaden, zullen consumenten ze kopen. Dit is precies wat we proberen te vechten als Vibfy door het verlaten van een kleine mogelijk ecologische voetafdruk in onze wereld.

Wat we doen om onze CO2-voetafdruk te verkleinen;

  • We printen al onze kaartborddozen en verpakkingspapier met de hand met een op maat gemaakte zijdeprintpers en milieuvriendelijke inkt.
  • Wij vertellen onze fabrikanten om alle plastic zakken / verpakkingen en andere nutteloze materialen met betrekking tot onze producten over te slaan. Van de fabriek tot ons kantoor zijn er 0 plastic zakken bij betrokken! Alle producten worden geleverd in één grote kartonnen doos per maat zonder dat er extra verpakkingen bij betrokken zijn.
  • We gebruiken alleen gerecyclede materialen.
  • Wij gebruiken geen kunststoffen voor verpakkings- of leveringsdoeleinden.
    • We sturen alle mogelijke documenten en meldingen alleen via e-mail.
      • Wie vindt er een geprinte factuur die bij uw bestelling komt? Je zult waarschijnlijk uiteindelijk gooien het weg zonder zelfs maar te kijken naar het toch.

https://www.instagram.com/p/CGxPf7MAUUV/?utm_source=ig_web_copy_link

Voor elke bestelling doneren we €1,- aan de Nederlandse organisatie voor dierenwelzijn.

Hoewel het vrij duidelijk is dat mensen op geen enkele manier beter zijn dan dieren, hoeft dat ook niet te betekenen dat we slechter zijn.

Elke persoon in deze wereld is verantwoordelijk voor het welzijn van de dieren die we hebben besloten om boven te staan als mens als een soort. Daarom maken we onze klanten verplicht deze verantwoordelijkheid te nemen door te doneren aan onze nationale dierenbescherming de Nederlandse Dierenbescherming. Voor elke bestelling doneren wij €1,- aan de Nederlandse organisatie voor dierenwelzijn. Deze organisatie komt voor het welzijn van alle dieren in onze wereld, van gedomesticeerde tot boerderijdieren. Neem een kijkje op hun website (https://www.dierenbescherming.nl/) als je wilt weten wat je doen om te helpen.

Hoewel de bescherming van dieren een belangrijk onderwerp is dat niet mag worden vergeten, hebben we de neiging om iets meer te doen dan dat. Af en toe kiezen we een andere liefdadigheidsorganisatie waar we in geloven en die we onder de aandacht willen brengen van onze klanten. Benieuwd wat we nog meer doen voor onze medeplaneetbewoners? Bekijk onze huidige liefdadigheidsprojecten voor meer informatie.