Maak kennis met Ivy!

DE REDEN DAT VIBFY BESTAAT

Dit is onze beste vriend en mooie hond Ivy. Ze is geboren in het voorjaar van 2020 en brengt ons vanaf de allereerste ontmoeting alleen maar liefde en geluk. We konden ons als snel geen leven zonder haar meer voorstellen. En wie zijn dan ‘wij’, zou je denken. Nou, we zijn Toby en Suzanne en we besloten om Vibfy te starten om een zeer eenvoudige reden; We wilden een goede, comfortabele en hond vriendelijke harnas voor Ivy. En dan een die er ook nog geweldig uitziet.

Dit was makkelijker gedacht dan gedaan. We kwamen er al snel achter dat het bijna altijd een van beide is: of het is een geweldig en comfortabel harnas voor de hond, maar niet leuk om te zien. Of het ziet er geweldig uit, maar het zit als sh*t. Na een flinke zoek- en speurtocht , kwamen we tot de beslissing: Waarom doen we het niet zelf. Flink wat rondbellen, onderzoek doen en veel – maar dan ook echt veel – koppen koffie later, zijn we in het najaar van 2020 eindelijk begonnen met ons bedrijf. (Het is dit jaar toch niet alleen maar ellende.)

Gezien we beiden in het verleden ook honden hebben gehad, of nou ja in, eigenlijk meer onze ouders, en we ondertussen verantwoordelijke volwassenen zijn die om de wereld om ons heen geven, gaat dit alles niet alleen om het maken van geld. We vinden het allebei belangrijk dat het een betekenisvol geheel is, wat tevens bijdraagt aan een betere wereld.

Bij Vibfy doen we verschillende dingen om er zeker van zijn dat we ons steentje bijdragen aan het verbeteren van de wereld. Wat we precies doen om dit na te streven, kan je in dit artikel lezen. Of bekijk onze liefdadigheidsprojecten in dit artikel!

This entry was posted by in Niet gecategoriseerd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vibfy.com