Liefdadigheid

Voor elke bestelling doneren we €1,- aan de Nederlandse organisatie voor dierenwelzijn.

Hoewel het vrij duidelijk is dat mensen op geen enkele manier beter zijn dan dieren, hoeft dat ook niet te betekenen dat we slechter zijn.

Elke persoon in deze wereld is verantwoordelijk voor het welzijn van de dieren. Daarom voelen wij ons verplicht deze verantwoordelijkheid te nemen door te doneren aan onze nationale dierenbescherming de Nederlandse Dierenbescherming. Voor elke bestelling doneren wij €1,- aan de Nederlandse organisatie voor dierenwelzijn. Deze organisatie komt voor het welzijn van alle dieren in onze wereld, van onze geliefde huisdieren tot boerderijdieren en wilde dieren. Neem een kijkje op hun website (https://www.dierenbescherming.nl/) als je wilt weten wat je kan doen om te helpen.

Hoewel de bescherming van dieren een belangrijk onderwerp is dat niet mag worden vergeten, hebben we de neiging om iets meer te doen dan dat. Af en toe kiezen we een andere liefdadigheidsorganisatie waar we in geloven en die we onder de aandacht willen brengen van onze klanten. Benieuwd wat we nog meer doen voor onze medeplaneetbewoners? Bekijk onze huidige liefdadigheidsprojecten voor meer informatie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vibfy.com