Duurzaamheid is de sleutel

Klanten moeten niet verantwoordelijk worden gehouden voor de milieuschade die bedrijven veroorzaken met hun producten, de verantwoordelijkheid ligt bij de bedrijven.

Net als veel andere mensen, geloven wij dat een betere wereld begint bij jezelf. Maar dat is niet alles. Wij zijn ook van mening dat de milieukwesties met betrekking tot vervuiling en kunststoffen in onze wereld onvermijdelijk moeten worden opgelost in de kern van het probleem; De bedrijven en fabrikanten die deze vervuiling veroorzaken. Zolang bedrijven en fabrikanten producten blijven maken die onze natuur en onze wereld schaden, zullen consumenten ze kopen. Dit is precies wat we proberen te voorkomen als Vibfy, door een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk in onze wereld achter te laten.

Wat we doen om onze CO2-voetafdruk te verkleinen;

  • We printen al onze dozen en verpakkingspapier met de hand met een op maat gemaakte zeefdruk en milieuvriendelijke inkt.
  • Wij vertellen onze fabrikanten om alle plastic zakken / verpakkingen en andere nutteloze materialen met betrekking tot onze producten over te slaan. Van de fabriek tot ons kantoor zijn er 0 plastic zakken bij betrokken! Alle producten worden geleverd in één grote kartonnen doos per maat zonder dat er extra verpakkingen bij betrokken zijn.
  • We gebruiken alleen gerecyclede materialen.
  • Wij gebruiken geen kunststoffen voor verpakkings- of leveringsdoeleinden.
    • We sturen alle mogelijke documenten en meldingen alleen via e-mail.
      • Wie wil er nog een geprinte factuur die bij de bestelling komt? Je zult het waarschijnlijk uiteindelijk weggooien zonder zelfs maar naar te hebben gekeken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vibfy.com